...
Praha - Lipence
Praha - Lipence

Výstraha ČHMÚ 

VYSOKÉ TEPLOTY (nízký stupeň nebezpečí) v neděli 21. 7. 2024 od 12:00 do 20:00 hodin 

SILNÉ BOUŘKY (nízký stupeň nebezpečí) v pondělí 22.7.2024 od 10:00 do 19:00 hodin

GDPR

gdpr

Od 25. května 2018 platí nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 (dále jen GDPR) o ochraně osobních údajů, které představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v eropském prostoru.

Kontaktní údaje správce osobních údajů

Správcem osobních údajů týkajících se subjektu údajů získaných od subjektu údajů je MČ Praha - Lipence, IČ: 00241431, se sídlem K Obci 47, 15531 Praha 5 - Lipence, prostřednictvím orgánu, kterým je Úřad MČ Praha - Lipence,  se sídlem K Obci 47, 15531 Praha 5 - Lipence. Údaje týkajících se subjektu údajů získaných od subjektu údajů v rámci Úřadu MČ Praha - Lipence zpracovávají jednotlivé odbory, komise a výbory Úřadu MČ Praha Lipence podle oblastí a kompetencí v souladu s platným organizačním řádem.

Kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů

Firma: Operátor ICT, a.s.
Telefon: +420 246 030 971
E-mail: dpo@operatorict.cz

  • Pověřenec je kontaktní osobou jak pro jednotlivce (občany), k nimž se osobní údaje vztahují, tak i pro Úřad pro ochranu osobních údajů, který je dozorovým orgánem.
  • Ve všech záležitostech souvisejících se zpracováním osobních údajů a uplatněním práv dle nařízení se obracejte na pověřence, který dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech.
  • Odpovědnost za vyřízení dotazů, podnětů, námitek a požadavků nese výhradně samotný správce údajů, kterým je městská část.

Zpracování osobních údajů na úřadě MČ Praha - Lipence

  • podatelna Úřadu MČ Praha - Lipence 
  • odpovědná osoba (úředník, odbor) za zpracování podnětu, žádosti
  • příslušná komise, výbor
  • Rada MČ Praha - Lipence
  • Zastupitelstvo MČ Praha - Lipence


Z Rady MČ Praha - Lipence a Zastupitelstva MČ Praha - Lipence (vvčetně jejich komisí a výborů) jsou zveřejňovány zápisy. V těchto zápisech jsou osobní údaje začerněny.

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE:4
DNES:292
TÝDEN:2784
CELKEM:684544

Stránky jsou archivovány Národní knihovnou ČR

Sociální služby

Sociální péče

Rozpočet

rozpočet
Informační zdroj o hospodaření pro občany a vedení obce.

Přihlášení k odběru zpráv

Dostávejte informace z našeho webu prostřednictvím SMS a e-mailů

Mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu v mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Strategický plán rozvoje Lipenců

Strategický plán rozvoje Lipenců

Užitečné odkazy